Hondentrimsalon Twinkel in Grootebroek

Voor alle honden groot en klein, ras of geen ras.

Bij hondentrimsalon Twinkel in Grootebroek staat de hygiëne hoog in het vaandel. Goede hygiëne is belangrijk voor het tegengaan van de overdracht van besmettelijke aandoeningen en parasieten.

De salon wordt iedere dag gedesinfecteerd om ziektes en ongedierte zoals:
bacteriën, parasieten, mijten en vlooien te voorkomen.

Alle honden zijn bij mij welkom, het maakt niet uit of hij of zij vlooien heeft of een “rare” plek.
Ik wil u wel vragen om tijdens het maken van de afspraak, of als u de hond brengt en u vermoedt dat uw hond iets heeft, u dit aan mij meldt, zodat ik hier rekening mee kan houden en eventueel de behandeling kan aanpassen om besmetting op andere honden te voorkomen.Bij hondentrimsalon Twinkel in Grootebroek maak ik gebruik van een hygiëneprotocol.

Tijdens de trimbeurt worden de haren op de grond
en de trimtafel regelmatig verwijderd en in een afgesloten prullenbak gedaan. Restanten van huidaandoeningen in de vacht krijgen zo geen kans om zich te nestelen in naden en kieren om vervolgens andere dieren te besmetten.

Wanneer de trimbeurt beëindigd is, worden zowel de trimtafel als de trimmaterialen zoals scharen, tondeusekoppen, borstels en kammen ontsmet.

De honden komen niet met elkaar in contact omdat ze na de behandeling op een eigen kussen op hun baasje mogen wachten. Ze liggen dus niet in een bench, maar mogen lekker vrij rondlopen door de salon. Tijdens het wachten gaan we vaak nog even spelen of snoepjes eten!! Na iedere wachtende hond zal het kussen worden gewassen zodat ziektes of parasieten geen kans hebben over te springen op de volgende hond.

Het bad wordt na elk gebruik nagespoeld en vuil wordt verwijderd.

Aan het einde van de dag wordt de salon grondig gestofzuigd,  afgesopt en gedweild.

De te gebruiken schoonmaakmiddelen zijn speciaal voor het reinigen, desinfecteren en ontsmetten van dierenverblijven en zijn dus niet schadelijk voor de dieren.

 

Dit is een teek... 

Als u een teek ontdekt bij uw hond en u vind het eng om hem weg te halen, doe er dan niks aan, bel me even en ik haal hem voor u weg. Dit is gratis!! Dit is een vloo...

Als uw hond op de buik stipjes heeft en het lijkt alsof de hond “vies” is, kunnen dit poepjes van de vloo zijn. Geen probleem, u kunt de hond gewoon brengen!! Ik zal u vertellen wat u het beste kunt doen om de vlooien van de hond te krijgen, maar ook uit uw huis.